10% DE DESCOMPTE PEL BENVINGUTS A PAGÈS

10% DE DESCOMPTE PEL BENVINGUTS A PAGÈS

4a EDICIÓ DEL BENVINGUTS A PAGÈS

El cap de setmana de l’1 i 2 de juny torna ‘Benvinguts a Pagès’, la gran festa de la pagesia catalana!

Des de Mas El Carrer et volem proposar una activitat fantàstica! Què et sembla si et donem les eines per planificar un cap de setmana molt especial?

L’experiència Benvinguts a Pagès torna a Catalunya el cap de setmana de l’1 i 2 de juny. La gran festa de la pagesia catalana celebra aquest 2019 la quarta edició i suma més de 55.000 visitants en les tres edicions anteriors. Conèixer les vaques de raça Bruna del Pirineu, acompanyar els pagesos d’una horta ecològica de Girona, descobrir les darreres embarcacions de pesca a la Barceloneta o bé posar-se el vestit d’apicultor per entendre el procés d’elaboració de la mel a les Garrigues són algunes de les activitats proposades. La iniciativa de país permet a un públic molt ampli experimentar la vida a pagès, redescobrir l’origen dels productes que es consumeixen cada dia i omplir el rebost. El cap de setmana de Benvinguts a Pagès gira al voltant de les visites gratuïtes a prop de 200 granges i explotacions agrícoles, ramaderes i pesqueres de Catalunya. L’experiència es complementa amb la participació de prop de 140 restaurants, que ofereixen el menú Benvinguts a Pagès amb productes de temporada i de proximitat, i les estades a més de 200 allotjaments rurals.

Si visites la webwww.benvingutsapages.cat, hi trobaràs tota l’oferta de visites, restaurants i activitats complementàries. Si t’allotges a casa nostra (www.marmuntanya.com), t’oferirem un 10% de descompte sobre el preu final de l’estada.

Per a gaudir d’aquest descompte es important que facis la reserva per telèfon al 676 15 69 58 o al correu electrònic informacio@marmuntanya.com.

Us convidem a descobrir Catalunya des de la seva pagesia. Per posar en valor el món rural, el turisme i el potencial de la nostra gastronomia. Un viatge apassionant al paisatge que posem a la cassola.

Us hi esperem!

FES LA TEVA RESERVA AL

676 15 69 58

informacio@marmuntanya.comObrir el xat
Què ens vols dir?
Hola!
Et podem ajudar?