Benvinguts a Pagès

Benvinguts a Pagès

Des de Mas El Carrer et volem proposar una activitat fantàstica! Què et sembla si et donem les eines per planificar un cap de setmana molt especial?

Els dies 3, 4 i 5 de juny, torna la segona edició de Benvinguts a Pagès, un cap de setmana durant el qual les cases de pagès de Catalunya obren les seves portes perquè tu, la teva família i els teus amics gaudiu d’un cap de setmana diferent, divertit i que podràs organitzar a la teva mida. Una oportunitat única per redescobrir l’origen d’allò que mengem i conèixer de prop les persones que produeixen els aliments que ens arriben a taula.

Les visites gratuïtes a les explotacions agràries i ramaderes –que mostraran horts, ramats, obradors, camps, vinya…‐ es complementen amb propostes de restaurants que ofereixen el menú especial Benvinguts a Pagès.

Tu tries si véns 2 o 3 dies i ho pots fer a través del web www.benvingutsapages.cat. Hi trobaràs tota l’oferta de visites, restaurants i activitats complementàries. Si t’allotges a casa nostra (www.marmuntanya.com), t’oferirem un 10% de descompte sobre el preu final de l’estada.

Per a gaudir d’aquest descompte es important que facis la reserva per telèfon al 972 321 684.

Com a novetat, aquest any, els nens i joves que siguin del Club Súper 3 tindran condicions especials. A més, en aquesta segona edició, la Setmana Bio per a l’alimentació ecològica s’incorpora a aquest projecte amb moltes activitats proposades.

Us convidem a descobrir Catalunya des de la seva pagesia. Per posar en valor el món rural, el turisme i el potencial de la nostra gastronomia. Un viatge apassionant al paisatge que posem a la cassola.

Us hi esperem!